Ανοιχτά: Δευτέρα - Παρασκευή 10:00 - 21:00, Σάββατο 10:00 - 15:00

Η ΕΤΑΙΡΙΑ

Dosopoulos Home


Το μεσιτικό γραφείο Dosopoulos Home του Δοσόπουλου Δ. Κωνσταντίνου είναι ο καλύτερος σύμβουλος για τις κτηματομεσιτικές σας συναλλαγές.Εστιάζοντας στο συμφέρον των πελατών μας και ολοκληρώνοντας με εντιμότητα και διαφάνεια όλες τις απαραίτητες διαπραγματεύσεις, το κτηματομεσιτικό γραφείο Dosopoulos Home παρέχει άμεση εξυπηρέτηση σε όλη τη Θεσσαλονίκη.Στην ιστοσελίδα μας που ενημερώνεται καθημερινά θα βρείτε τα καλύτερα νέα ακίνητα της Θεσσαλονίκης στις καλύτερες τιμές.Για το δικό σας ακίνητο, καλέστε μας τώρα στα 2310236765 και 6946809295. Θα είναι χαρά μας να σας εξυπηρετήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Ποιοι είμαστε


Το γραφείο μας έχει σκοπό την παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών ενημέρωσης, αξιολόγησης - εκτίμησης, καθώς και διευθέτησης όλων των απαραίτητων ενεργειών για την ολοκλήρωση επιτυχημένων αγοραπωλησιών - εκμισθώσεων και κατασκευών στην Θεσσαλονίκη και στην Χαλκιδική. Η έδρα της εταιρείας στη Θεσσαλονίκη. 

Στην νέα ιστοσελίδα μας μπορείτε να αναζητήσετε το ακίνητο που σας ενδιαφέρει με βάση κριτήρια που εσείς θέτετε:

Παράλληλα έχετε τη δυνατότητα να καταχωρήσετε το ακίνητό σας για πώληση - ενοικίαση, να ενημερωθείτε αναλυτικά για τις υπηρεσίες μας, να δείτε σε φωτογραφία το ακίνητο που σας ενδιαφέρει και να επικοινωνήσετε με την εταιρεία μας για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνηση

Συνεργαζόμαστε με διεθνή δίκτυα Real Estate, και παρέχουμε εξειδικευμένες υπηρεσίες διαχείρισης ακινήτων σε Έλληνες ομογενείς του εξωτερικού. Στο πλαίσιο παροχής ολοκληρωμένων υπηρεσιών στο τομέα των ακινήτων, συνεργαζόμαστε με πιστωτικά ιδρύματα και ειδικός σύμβουλος παρέχει υπηρεσίες στους πελάτες μας, σχετικές με τη χρηματοδότηση τους.

Επίσης, συνεργάτες μηχανικοί, αρχιτέκτονες και τεχνικοί, βρίσκονται στην διάθεση των πελατών μας για συμβουλές, πληροφορίες και ανάληψη έργων.
 

Υπηρεσίες


Απευθυνθείτε στο γραφείο μας για την αναζήτηση του ακινήτου που σας ενδιαφέρει. Μέσα από τα εκατοντάδες ακίνητα που διαχειρίζεται η εταιρεία μας οι επενδυτικές ευκαιρίες, η διαθεσιμότητα και η ποικιλία των ακινήτων μας θα καλύψουν με βεβαιότητα τις ανάγκες σας.

Αγοραπωλησίες - Εκμισθώσεις ακινήτων
Αξιοποιήστε την εμπειρία μας για την διευθέτηση και λήψη των επενδυτικών σας αποφάσεων. Αναλαμβάνουμε να σας παρουσιάσουμε τα ακίνητα που πληρούν τις προϋποθέσεις των κριτηρίων αναζήτησης που θέτετε ή να προωθήσουμε προς πώληση-εκμίσθωση το ακίνητο που σας ενδιαφέρει.

Στοχεύουμε:
  • Στην εξασφάλιση των αποδοτικότερων και αποτελεσματικότερων όρων αγοράς.
  • Στην ρεαλιστική απόδοση των αναγκών και των απαιτήσεων σας.
  • Στην χρηματοοικονομική σας διευκόλυνση μέσω της εξασφάλισης δανείων.
  • Στην ειλικρινή και καλοπροαίρετη διεξαγωγή διαπραγματεύσεων.
  • Στην όσο το δυνατόν αποτελεσματικότερη προβολή και προώθηση του προς πώληση-εκμίσθωση ακινήτου σας.

Εκτίμηση αξίας και αξιολόγηση
Τα στελέχη μας και το δίκτυο συμβούλων - συνεργατών της εταιρείας μας αποτελούν τους κατάλληλους εκτιμητές της αξίας και της αξιολόγησης για τον σχεδιασμό της πώλησης - εκμίσθωσης του ακινήτου σας.

Εργασίες ανακατασκευής/ανακαίνισης/διακόσμισης
Αναλαμβάνουμε την εκπόνηση εργασιών ανακατασκευής - ανακαίνισης - διακόσμισης διαμερισμάτων, μεζονετών, εξοχικών κατοικιών, κήπων, καταστημάτων και επαγγελματικών χώρων. Με κατάλληλο δίκτυο επαγγελματιών του χώρου της δόμησης - διακόσμισης εξυπηρετούμε πλήρως τη διαμόρφωση του χώρου σας.
ΠΡΟΒΟΛΗ ΑΚΙΝΗΤΟΥ



ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ


ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ